.

.

lunes, 4 de marzo de 2013

Per un petit descuït, fem cap a la fou!!!!

Diu: - Pa la Miranda, petita frase del diumenge pel mati, jajajaja!!!!! Toca puja i puja fins coronar. El principi es carretera, carretera i mes carretera, fins que arribem al cruze de la Mafla on trobem el cami arreglat i amb alguna rampa hormigonada, pero fang, fang i mes fang fins que arribem al cruze del petit descuït, jajajajaja!!!!




Natros direccio Mas del Remé, a mes era baixada, jojojojo!!!!! costa menys!!! Arribem al Mas del Remé i ens donem conte que ens haviem saltat el cruze, pero per recuperar tocava puja i no poc, decidim anar fins la Fou i cambiar totalment la ruta prevista pel matí " MIRANDA ".







Au pos pa la Fou, al arribar a la Fou ens trobem ke pasar pel mig es complicat i intentem pasar per les pedres!!!!








 
Marxem de la fou direccio les Taules, bo avui toca baixar!!!! Quan arribem al cruze de dalt de tot, tocar baixar fins Capçanes, al arribar a Capçanes agafem cami direccio la Serra d'Almos i just al arribar...........








Diu: - Ojo!!!!!!!! i pam tots a terra, al veure que estavem be comensa la risita!! jajaja!!!!
Curios pero el petit accident es presenciat per un home, que al arribar ens pregunta si estavem be, natros responem be!!! i l'home me diu " - te lo has llevado por delante!!"
Ara toca arribar a casa pero primer farem un kintet al Bar de Joan del Manou!!! A la kintet i pa casa una mica " magullats"













Aqui deixo la ruta ( wikiloc )

Video de la Fou!!!
 














No hay comentarios:

Publicar un comentario